Találatok: 1 - 2 / 2
 • 6 690 HUF
  KAMILLÁVAL ÉS ZSÁLYÁVAL 300ml, 150ml,100ml

  Mire való? 

  Az ajándékcsomag tartalmaz egy 2in1 babafürdetőt, egy babatestápolót és egy popsikrémet. Gyönyörű hármas ajándék díszcsomagolásban. Halványlila szalaggal, ami kisfiúnak, kislánynak egyaránt megfelelő lehet. Már újszülött kortól ajánlott a használata 3 éves korig.

   Milyen érzés?

  Igazi baba illatú csoda-csomag, maximálisan természetes, hipoallergén összetevőkkel,  mint például a kamilla, a sheavaj vagy a bőrnyugtató, fertőtlenítő zsálya. Mindhárom készítmény védi a babák finom bőrét a kiszáradástól, a kipirosodástól és a bőrirritációtól.

  Milyen fontos hatóanyagokat tartalmaz?

  Olívaolaj, Kamilla, Rozs, Shea vaj, Panthenol, Zsálya, E-vitamin.

  Bio minősítésű termék

  97% -ban  természetes összetevőkkel.

 • 2 200 HUF

  Mire való?

  Az Olivelia babafürdető kisbabák, gyerekek vagy nagyon érzékeny bőrű felnőttek számára jelent természetes megoldást a mindennapi tisztálkodásra.Gyengéden tisztítja a bababőrt és a hajat, akár már újszülött kortól is használható.

  Milyen érzés?

  Selymes, habos, illatos - azonban enyhe kamillás illata nem nyomja el a kisbabák finom illatát. Kizárólag természetes anyagokból készült, nem tartalmaz semmiféle irritáló összetevőt. Pumpás adagolója lehetővé teszi a gazdaságos, praktikus használatot.

  Milyen fontos hatóanyagokat tartalmaz?

  Olívaolajat és mézet a gyengéd tisztításért, kamillát és körömvirágot a bőrirritáció elkerülése érdekében, valamint panthenolt, hogy elkerüljük a bőr kiszáradását.

  Aktív összetevői:

  Olívaolaj, Körömvirág, Méz, Kamilla, B5 Provitamin.

Találatok: 1 - 2 / 2